Schildercursus

Schilderclub "De Zwanenburg" is een gemêleerd gezelschap van jonge Ouderen en hoog bejaarden, van mannen en vrouwen met verschillende achtergronden en ideeën, met ieder een eigen stijl en techniek. Er wordt geschilderd met olieverf, op doek of ander materiaal, op waterbasis, aquarellen, met kwast, penseel of paletmes, eigenlijk op en met alles wat de deelnemers zelf leuk vinden en voor ogen hebben. Maar wel onder de bezielende leiding van Erma van Bentum de Jong, Erma heeft haar opleiding genoten van de in Katwijk, Rijnsburg e.o. bekende kunstenaar Bas Zwaan. Er zijn nog deelnemers aanwezig die nog les hebben gehad van deze gedreven kunstenaar, maar dat is alweer heel wat jaartjes geleden en nog steeds is deze groep bijzonder actief.

Een lekker ontspannen sfeertje met allemaal hetzelfde doel, gewoon doen waar je zin in hebt, de boel de boel laten en alles om je heen vergeten. En de beloning? Een stukje eigen werk waar je nog lang op terug mag kijken en rust in je hoofd en lichaam.

De drempel is laag, omdat u geen Rembrand of Vermeer hoeft te worden. Hoofddoel is, een gezellige middag waarin men zich, op een ontspannen manier, creatief ontwikkelt.

Zie de hiernaast geplaatste foto's van werkjes van de cursisten.

Nog nooit bij een schildercursus geweest maar wel nieuwsgierig of het wat voor u is? Of gewoon weer opnieuw willen beginnen omdat er weer tijd voor is. Kom gerust een kijkje nemen tijdens de middagen. Wij hebben zowel plaats voor beginners, als gevorderden.

Wanneer

Elke maandagmiddag van 13:30 tot 16:30uur.

Kosten

Het lesgeld bedraagt 55 euro per seizoen (1 sept t/m 30 juni).

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit dient u lid te zijn van de AOBK.
Interesse voor het schilderen meld u dan aan of bel met Erma van Bentum tel: (06) 30 73 12 75